20.7 C
Skopje
21.10.2019 - 13:25

Ознака: Клиентелистичко гласање

Клиентелистичкото гласање не дозволува појава на трета опција или трета партија

Многу е важно да се направи разлика меѓу трета партија и трета опција во земјава. Она што ѝ треба на Македонија не е да...