11.4 C
Skopje
25.4.2019 - 2:30

Ознака: Клеш

Клеш: најдобар подрумски бенд

Денес, кога живееме во иднината, која како да ја нема, вреди да погледнеме наназад во времето, кога барем сегашноста постоеше. Годината 1976 беше нулта...