Ознака: Клаудио Губитози

Затворање на филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“

Шест дена богати со многу филмови, разговори, уметност и креативност оставија зад себе 300-те учесници на 8.Филмскиот фестивал на млади „Џифони Македонија“. Охрабрени млади...