16.5 C
Skopje
19.4.2019 - 13:03

Ознака: клас

На секои 3-4 години гине по еден клас

Учебната година почна, а на скопските сообраќајници вчера имаше огромен сообраќаен метеж, колони од автомобили и нервозни возачи и пешаци. А во оваа градска...