20.9 C
Skopje
19.8.2019 - 23:59

Ознака: „Кичевско поле“

Тешко оштетен системот за наводнување „Кичевско поле“

Полноводната Треска најмногу го оштети цевководот токму на местото каде што тој започнува и од каде што потоа подземно продолжува во поголемиот дел од...