36.8 C
Skopje
31.7.2021 - 16:34

Ознака: кислордна поддршка

Општина Битола донира 10.000 евра за набавка на опрема за кислордна...

На денешната седница на Советот на Општина Битола, која се оджа онлајн, прифатен беше предлогот на градоначалничката Наташа Петровска од буџетот на општината да...