Ознака: Кисела Вода

Акција за собирање на кабаст отпад во Кисела Вода

Акција за собирање кабаст отпад започнува од утре па во следните 20 дена во Општина Кисела Вода. Преку секторот за месна самоуправа и социјална грижа...

Се косат нараснатите тревни површини во општина Кисела Вода

Акција за косење и расчистување на тревните површини денеска почна да се спроведува низ општината Кисела Вода. Преку Секторот за месна самоуправа и социјална грижа, ангажирани...

Пролетна дератизација во Кисела Вода

Од скопската општина Кисела Вода информираат дека се спроведува пролетна дератизација на шахтите на нејзината територија. Досега се опфатени 688 шахти во населбата Драчево,...

Увид на урнатиот потпорен ѕид во Пржино

Потпорен ѕид се урна на улицата Пандо Кљашев во општината Кисела Вода. Причината за уривањето е тешката механизација што работи во оваа околина. Од...