Ознака: Киро Трајковски

Се издаваат и поништуваат наредби, вработените во МВР се во конфузна...

Претседателот на Македонскиот полициски синдикат, Марјан Кицев, и генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со министерот за внатрешни...