Ознака: кириловски

Шесто учество и прва победа на Мартинијан Кириловски на „Макфест“

Мартинијан Кириловски со песната „Сто пати на ден“ чиј автор е Ристо Самарџиев ја освои првата награда на „Макфест 2019“. Ова е негово шесто...