16.9 C
Skopje
24.5.2019 - 21:28

Ознака: Кирила Цветковска

Инсталација на Кирила Цветковска во Торуњ

Мултимедијална инсталација „Скок во точка“, инспирирана од концептот за времето преку различни социјални сегменти, во контекст на уметничките практики, дело на младата македонска уметница...