23.7 C
Skopje
17.7.2019 - 12:59

Ознака: Кинотеката на Македонија

Македонска вечер на филмската ретроспектива за сто години од крајот на...

На ретроспективата „Времињата се менуваат 1918 – Падот на Австро-Унгарската империја“ организирана од Австрискиот филмски архив по повод одбележувањето на крајот на Првата светска...

„Хотел Југославија“ – патување низ времето и просторот на познатиот хотел

Во Кинотеката на Македонија, Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга и Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ – Неготино од утре ќе се прикажува...