Ознака: кинеско

Откриени илјадници гробници кај познатите војници од теракота

Неверојатно кинеско истражување   Повеќе од 4.600 археолошки артефакти и 3.500 гробници се пронајдени за време на изградбата на метро-линијата во близината на познатите кинески војници...