24.8 C
Skopje
31.7.2021 - 11:03

Ознака: кинески писател

Пет книги од најпродаваниот кинески писател за деца

„Македоника литера“ објави серија од пет книги за деца и млади од Шен Шиси, најпродаваниот кинески писател за деца и млади и еден од...

Пет книги за деца од најтиражниот кинески писател Шен Шиси

Наскоро во издание на „Македоника литера“ Издавачката куќа „Македоника литера“ од Скопје наскоро ќе објави серија од пет книги за деца и млади од Шен...