16.1 C
Skopje
26.4.2019 - 0:20

Ознака: кинески играчки

Во Босна кинески играчки повлечени од продажба

Шест видови производи се повлечени од пазарот во Босна и Херцеговина изминатиот месец, за кои е утврдено дека нивното користење е ризично. Од нив,...