Ознака: кинеска фотографка

Ни ја прикажа Македонија каква што не можеме ни да ја...

Шиао Јанг, кинеска фотографка Пред да дојдам во Македонија, веќе имав посетено многу земји од поранешна Југославија, за фотографирање споменици. Македонија се наоѓаше на мојата...