3.8 C
Skopje
30.11.2021 - 4:19

Ознака: кинеска литература за деца

Објавена антологиска едиција „Најдобрата кинеска литература за деца“

Најпознатите и најчитаните современи кинески писатели за деца и за млади се застапени во антологиски избор од десет кинески книги, која деновиве излезе од...