29.8 C
Skopje
16.9.2021 - 17:52

Ознака: кинеска амбасада

Кина не претставува „системски предизвик“ кон никого, но цврсто ќе ги...

Коментари на кинеската амбасада во Северна Македонија за самитот на НАТО Во врска со коминикето издадено на завршетокот од самитот на НАТО во Брисел, во...