3.3 C
Skopje
12.12.2019 - 10:56

Ознака: Килибарни ѓерданчиња

Нов „моден“ тренд ги убива децата

На македонскиот пазар се присутни килибарните ѓерданчиња, кои родителите ги купуваат за нивните деца полесно да го поминат процесот на дентиција, односно вадењето на...