7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 1:30

Ознака: киви

Нема подобар лекар друг од д-р Овошје и д-р Зеленчук!

Здраво, здраво! Како сте? Старите велат: „Земјата не е арамија!“ Тоа значи дека ако се обработува таа секогаш ќе ни даде плод и колку-толку,...

Здравствените придобивки од кивито

Кивито е овошје со мал број калории. Ја одржува кожата здрава, го намалува крвниот притисок и е одлично во борбата со срцеви болести и...