Ознака: Кејт Стонехил

Студентската програма на „Македокс 9“ вечерва со три филма

Во рамките на Студентската програма на „Македокс 9“, која содржи 13 филма и ќе трае до 22 август, вечерва во „Куршумли-ан“ ќе бидат прикажани...