Ознака: кети пери

„Караоке“ коментарот на Кејти Пери го одлучи победникот на „Американски идол“?

Алехандро Аранда (24) беше прогласен за победник на 17-та сезона на популарното телевизиско шоу „Американски идол“, на финалната вечер во неделата. Иако публиката громогласно...