Ознака: керамичка

Изложба на дела од керамичката работилница вечерва во Кичево

Вечерва во 20 часот, во ликовната галерија од Центарот за култура во Кичево, ќе биде отворена изложба на дела создадени на петтата Младинска керамичка работилница...