7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 2:14

Ознака: келнер

Нема мајстори да ги закрпат дупките на пазарот на трудот

Македонија сѐ уште има висока стапка на невработеност, а една од причините е неусогласеноста помеѓу образовниот систем и потребите на стопанството Технички контролор, молер, монтер,...