13.8 C
Skopje
18.6.2021 - 5:36

Ознака: квалитетна

Квалитетна едукација, посветени наставници и успешни ученици!

ВО ПОСЕТА НА ООУ „НЕВЕНА ГЕОРГИЕВА-ДУЊА“ ВО ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА, СКОПЈЕ Општинското основно училиште „Невена Георгиева-Дуња“, лоцирано во скопската општина Кисела Вода, постои веќе 57...

Општеството не е подготвено за квалитетна ресоцијализација на џихадистите

Прогнозите не се оптимистички, со оглед на кадровските и материјалните ограничувања на институциите во БиХ во поглед на промената на однесувањето на поранешните борци...