-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 17:22

Ознака: Кајмакчалан

После пет месеци родителите на трагично загинатите планинари Александар и Калина...

„Поминаа пет месеци од несреќата и сеуште не можам да си објаснам како се случи тоа. Сите сме потресени бидејќи вашите деца се првите...

Што се случи со истрагата за Калина и Александар?

Револтирани од спороста на институциите во врска со истрагата за трагедијата од 10 февруари на Кајмакчалан, кога настрадаа планинарите Калина Велевска и Александар Миновски,...