29.8 C
Skopje
16.9.2021 - 17:12

Ознака: каша

Странски мирудии во израелско-палестинската каша

Со оглед на нејзината регионална моќ и кредибилитетот кај двете завојувани страни, Москва се гледа како единствена позиција да влијае врз процесот на помирување...