Ознака: „Кафе Ли“

Нов број од стрип-магазинот „Деветка“

Промоција на новиот број од стрип-магазинот „Деветка“ ќе биде промовиран утревечер, во 20 часот, во „Кафе Ли“. И во овој број, покрај голем број...