2.8 C
Skopje
18.1.2022 - 21:26

Ознака: кафеанската

Тома – романсирана биографија на легендата на кафеанската музика

Човекот чие постоење, според многумина, е синоним за боемскиот начин на живот, Тома Здравковиќ, со својата музика обележи генерации. Југословенскиот пејач живеел интересен живот,...