11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 2:34

Ознака: Каушик Басу

Светот треба да стравува од либра

Во моментот е нејасно колку предложената нова глобална криптовалута на „Фејсбук“ би можела да стане популарна и какви проблеми би можела да предизвика. Но...