Ознака: катриона греј

Мис универзум: Посакувам младите девојки да се видат себеси во мене

Претставничката на Јужна Африка, Зозибини Тунзи, е победничка на изборот Мис универзум што се одржа вчера во Тајлер Пери Студиос во Атланта, САД. Таа...

Се оствари сонот за Мис универзум во црвен фустан

Претставничката на Филипините, Катриона Греј, е победничка на изборот за Мис универзум што се одржа вчера во Бангкок, Тајланд. Ова е четврти триумф на...