10 C
Skopje
16.11.2018 - 11:10

Ознака: Катерина Панчевска

Бариерите ја уништуваат економијата

Потребата за обезбедување на слободното движење на стоки во целиот регион, за намалување на трошоците и зголемување на конкурентноста на стоките и услугите на...