Ознака: Катедрите

Катедрите за македонски јазик и македонска книжевност се нашиот дом

Летото 2021 господово ќе биде по многу нешта значајно. Но денес нема да проговорам за државата Македонија и нејзините шанси да преживее. Ќе пишувам...