22.3 C
Skopje
18.6.2019 - 13:28

Ознака: Катарина Фростенсен

Првпат во историјата паралелен „нобел“ во Шведска

„Нова академија“ е основана за да се потсетат луѓето дека книжевноста и културата треба да промовираат демократија, транспарентност, сочувство и почит, без пристрасност и...