3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 16:56

Ознака: катаракта

За операција на катаракта се чека со месеци

Следната година ќе се зголеми бројот на лекари што ќе ги вршат овие операции и ќе се отвори уште една хируршка сала, која ќе...