14 C
Skopje
24.9.2018 - 23:54

Ознака: картони

Судиите се разбираат со фудбалерите на четири јазици, но и со...

ФИФА наведува четири официјални јазици што треба да ги говорат судиите: англиски, германски, француски или шпански. Сепак, правилата на фудбалската игра се такви што...