-1.2 C
Skopje
27.10.2021 - 8:43

Ознака: Карпош 3

СКОПСКО – инфо

Нови подземни контејнери во Карпош 3 Нови подземни контејнери се поставени по должината на улицата Никола Русински во Карпош 3. Тие се со поголем капацитет...

Реконструкција на паркинг во Карпош 3

Општина Карпош ќе го реконструира паркинг-просторот во населбата Карпош 3, веднаш зад продавницата „Базаро“. Паркиралиштето ќе се простира на површина од 900 квадратни метри,...