12.1 C
Skopje
13.11.2019 - 9:21

Ознака: карпести планини

Во кој затвор се сели Ел Чапо

Објектот е максимално обезбеден и изолиран поради што е наречен Алкатраз на Карпестите Планини

Американски милионер открива траги за пронаоѓање на неговото закопано богатство

Милионерот и трговец со уменички дела, Форест Фен (87), тврди дека околу 350 илјади луѓе досега, безуспешно се обиделе да го пронајдат богатството кое...