27.8 C
Skopje
17.9.2021 - 17:21

Ознака: кармин

Улогата на карминот во политиката

Празникот 8 Март е зад нас, можев лесно да го прескокнам. Решив прашањето да го држам отворено, бидејќи евидентно борбата ќе биде долга и...