15.7 C
Skopje
18.9.2019 - 10:36

Ознака: Карл Билд

Идејата за размена на територии ја поддржуваат и Вучиќ и Рама,...

Шведскиот дипломат, Карл Билд, кој е добар познавач на работите на Балканот, не ја поддржува идејата за размена на територии меѓу Косово и Србија. Билд,...