6 C
Skopje
17.11.2018 - 4:02

Ознака: Карин Кнајсл

Кога танцот не е танц?

Валцерот на рускиот претседател Владимир Путин со шефицата на австриската дипломатија беше повеќе од еден маркетиншки трик. Тоа беше забивање нож во срцето на...