38.8 C
Skopje
5.8.2021 - 16:34

Ознака: Кардиоваскуларни вежби

Кардиоваскуларни вежби како заштита од коронавирусот

Подложноста на коронавирусот е поврзана со неколку фактори, вклучувајќи ги возраста (луѓе на возраст над 60 години), дебелината, дијабетесот, хипертензијата и кардиоваскуларните заболувања. Додека...