21.5 C
Skopje
16.7.2019 - 17:02

Ознака: караман

Изложба на кучиња од расата караман

Прастарата македонска раса караман, која беше пред исчезнување, со помош на Кинолошкиот сојуз на Македонија се враќа на кинолошката сцена Вчера се одржа деветтата државна...