6.6 C
Skopje
21.2.2020 - 22:45

Ознака: „Каприча“

„Каприча“ на Томислав Османли објавена на српски јазик

Издавачката куќа „Прометеј“ од Нови Сад ја објави книгата „Каприча“ на нашиот писател Томислав Османли, чие македонското издание се појави во издание на „Магор“...