23.7 C
Skopje
17.7.2019 - 13:02

Ознака: „Капитал газет“

Пет жртви во напад врз редакција на весник во САД

„Капитал газет“ излезе во печат само еден ден откако напаѓач со сачмарка и со димни бомби упадна во редакцијата на весникот од Анаполис и...