Ознака: канидатура

Четворица кандидати во трката за нов лидер на СДСМ

Директорот на ТИРЗ, Јован Деспотовски, заменик-министерот за финансии, Димитар Ковачевски, поранешната потпретседателка на СДСМ, Фросина Ременски и Властимир Алексовски, член на општинската организација Куманово,...