Ознака: Канал 103

Целовечерен фестивал на Канал 103 во МКЦ

Музичкото радио Канал 103 вечер од 20 часот во Младинскиот културен центар на два подиума организира целовечерен фестивал „103 Генерации“ со бендови и музичари...