Ознака: канална мрежа

Чистење на каналската мрежа во Пелагонискиот дел на Општина Битола

Деновиве со средства од општината масовно се чисти каналската мрежа во Пелагонискиот дел на Општина Битола, во околината на селото Логоварди. Според градоначалничката на Битола,...