15 C
Skopje
25.9.2018 - 11:30

Ознака: кампањи

Референдумските процедури и кампањите во сива правна зона

Легалистите реагираат и велат дека е потребна правна рамка што ќе го регулира правниот вакуум, кој, пак, се заканува со кршење на законите и...