Ознака: Камерна сала

Концерт „Фузија“ во Камерна сала на Филхармонија

Македонските музичари Стојан Димов (кларинет, саксофон), пијанистите Дино Имери и Маја Поповиќ и саксофонистот Нинослав Димов во среда во 20 часот ќе настапат во...

Француски шмек и балкански мелос со „Ана Кап, Џијан Емин и...

Во Камерната сала на Филхармонија во 20 чaсот концерт ќе има извонредното француско трио „Ана Кап“, заедно со македонскиот диригент и композитор Џијан Емин,...

Возбудливото „Ана Кап трио“ во Камерната сала на Филхармонија

Неконевенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ вечерва, во 20 часот, во Камерната сала на Филхармонијата, премиерно пред македонската публика ќе го претстави...