Ознака: Камен-темелник

Поставен камен-темелник на нова спортска сала во село Грешница

Со пригодна свеченост и во присуство на градоначалникот на Општина Кичево, Фетмир Дехари, министерот за образование Арбер Адеми, и министерот за економија, Крешник Бектеши,...

Камен-темелник на нов затворен базен во Кичево

Кичево ќе добие нов затворен базен во кругот на училиштето „Санде Штерјоски“ и детската градинка „Ластовички“. Во присуство на министерот за економија Крешник Бектеши,...